Слушам?

Пиша първия пост на този блог в момент, в който изглежда, че в България всички се слушат, а аз слушам „American Idiot“ на Green Day. Кога ли ще се появи песен „Български идиот“. Или партия „Български идиот“ – защо не, след като навремето имаше партия „Български орел“.

Слушали Бойко. Цецо го слушал. Или може би Трактора. Бойко май не знаел, че го слушат. Танов знаел, че него го слушат, но не знаел дали Бойко знае.  Трактора знаел, че Цецо слуша. Цецо не знаел кой точно слушал, плюс това можело всички да сме недочули.

Всъщност така или иначе всички слушаме Бойко. През цялото време. Поради което в някакъв момент Цецо ще остане единственият човек, който все още има желание да го слуша.

За да не се притеснявам, че ме слушат или ми четат електронната поща, ще гледам каквото имам да казвам, да си го казвам тук на блога.

Във форума на вестник „Сега“ ми попадна един хубав виц. След като си го сложих като статус във „Фейсбук“, ще го публикувам и тук:

Oбаждаш се на телефона на МС, автоматична централа ти отговаря:
За да говорите с премиера Борисов, натиснете 1, за да говорите с финансовия министър Дянков, натиснете 2, за да говорите с вътрешния министър Цветанов, не натискайте нищо, той вече ви слуша.

Advertisements
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , , . Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Слушам?

  1. tutankhamon661 каза:

    Железен виц.

  2. UZUMAKI каза:

    Хаха, not bad. 😀 But sad.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s